ACTUALITAT, Actualitat de l'Institut

L’institut guanya el Baldiri Reixac

Estem d’enhorabona! Aquesta setmana s’ha fet públic el veredicte del Premi Baldiri Reixac, que reconeix la voluntat i el compromís dels centres més innovadors i creatius de Catalunya.

Els Premis Baldiri Reixac, organitzats per la Fundació Carulla, pretenen reconèixer i impulsar projectes i pràctiques docents que acompanyin els nois i les noies a fer front a la quantitat de reptes que els prepara l’imprevisible segle XXI, ple de transformacions i canvis, i en què la cultura té un paper enorme.

Altres aspectes que també valoren els membres del jurat són el tractament de la diversitat, les mesures que es prenen per fer front al fracàs escolar, la presència de la creativitat i de valors, com ara la solidaritat, i que la filosofia del centre sigui competencial.

Aquest dimarts, 14 de maig, el jurat es va pronunciar i el projecte educatiu de centre de l’Institut Montgròs ha sigut guardonat amb un dels premis.

Tota la comunitat educativa està d’enhorabona i esperem amb ganes el diumenge 2 de juny per rebre el guardó al Teatre Romea, a Barcelona.

Comentaris tancats.