ACTUALITAT

Visca els museus

La nit del dissabte té uns protagonistes molt especials, els museus. Molts museus del territori obriran les seves portes des de les set fins a la una de la matinada.

Haureu notat, sobretot si heu passat per la façana d’un dels museus de la comarca, que les seves façanes fan més goig. I no ens hauria de sorprendre perquè durant aquesta setmana, museus d’arreu de Catalunya, han organitzat moltíssimes activitats (xerrades, visites guiades, concerts, activitats per a la canalla) per celebrar la Setmana Internacional dels Museus.

Ara bé, la festa grossa serà el dissabte, 18 de maig, al vespre perquè moltes d’aquestes institucions obriran les seves portes i qui vulgui les podrà visitar de manera gratuïta des de les set fins a la una de la matinada. És la fantàstica Nit dels Museus i, realment, una oportunitat excel·lent per conèixer el nostre patrimoni històric i cultural.

El Museu Nacional d’Art de Catalunya preparat per a la celebració (Imatge: Barcelona Secreta)

Aquesta iniciativa va sorgir del Consell Europeu i ben aviat va arribar a Barcelona, com en altres grans ciutats europees. Com que va ser un èxit rotund, més capitals i poblacions catalanes s’hi van sumar i ara ja s’ha convertit en una tradició per a molta gent.

Què, us hi animeu?

Si en voleu més informació us recomanem que visiteu la pàgina web del Patrimoni Cultural.

Comentaris tancats.