ACTUALITAT, Actualitat de l'Institut

Bredemeyer i Martínez a l’onzè Simposi de treballs de recerca

Els alumnes de 2n de Batxillerat van fer una presentació fantàstica sobre els seus treballs de recerca.

Dijous passat, 25 d’abril, es va celebrar a Vilanova i la Geltrú l’onzena edició del Simposi de treballs de recerca de Batxillerat, en què es presenten els millors treballs de recerca i es donen tota mena de consells a l’auditori, estudiants de primer de Batxillerat, de com fer un bon treball de recerca.

Com que no tothom té el privilegi de participar-hi, és gran motiu d’alegria que dos alumnes del nostre institut ho hagin aconseguit. Són en Bernat Bredemeyer i en Francesc Martínez.

El treball de Bredemeyer, amb el títol “Aquamarine, és possible aplicar la teva creativitat sense cap formació acadèmica postobligatòria” i tutoritzat per Ana Ruth Estrada, ha sigut l’elaboració d’un curtmetratge d’animació de quaranta segons.

Per fer-ho, a més d’esforç i moltes hores de preproducció, producció i postproducció, ha comptat amb el suport de l’animador Toni Garcia i les professores Clara Daroca i Isabel Sahuquillo, a més de la seva tutora.

Francesc Martínez durant la seva exposició en una aula de l’UPC (Imatge: Ins Montgròs)

La recerca de Martínez gira entorn de la neurologia i de la psiquiatria, ja que són dues disciplines relacionades amb els estudis que vol fer pròximament.

La seva recerca, supervisada per Jaime Calvo, pretén aprofundir en els efectes de les absències epilèptiques sobre el rendiment acadèmic. Encara que la tesi s’ha confirmat, l’autor considera que el tema podria quedar obert i que es podria completar tenint més formació i recursos.

Bernat Bredemeyer explicant la seva tesi a la biblioteca del Museu Víctor Balaguer (Foto: Ins Montgròs)
Bredemeyer i Martínez recullen el diploma del Simposi (Imatges: Ins Montgròs)

Bona feina, nois! Enhorabona!

Comentaris tancats.