Llibres, OPINIÓ

Els llibres que ens fan feliços

Aquesta setmana, amb l’arribada de la primavera i del bon temps i el dia de la felicitat, ens hem preguntat quines són les lectures que us han fet passar una bona estona.

A través dels perfils d’Instagram @montgros_report i @ldelectures, hem fet una enquesta amb la següent pregunta: Quin és el llibre que us ha fet més feliços?

Us deixem a continuació algunes de les recomanacions que ens heu fet arribar: bona lectura i visca la felicitat!

La @rocio-fernandez, reportera de Montgròs Report, ens recomana totes les obres de Laura Gallego, però en especial, la triologia Memòries d’Idhún. El primer volum es titula Memòries d’Idhún: La resistència. Si us agrada la fantasia, Laura Gallego ha de ser una de les vostres escriptores de capçalera.Wonder és la lectura que ens recomana en Bruce Ramentol, de 3r d’ESO. De fet, aquest llibre ja forma part de les lectures obligatòries en molts instituts de Catalunya i d’arreu, com també als Estats Units. És un llibre fantàstic en el qual el respecte cap als altres és el protagonista.


L’Ainara Blanch, de 3r d’ESO, Antihéroes de Iria G. Parente i Selene M. Pascual. En una estació abandonada de Madrid hi viuen una colla d’adolescents que tenen poders. Una novel·la en la qual la realitat torna a superar la ficció.


Ens anima a llegir Fairy Oak d’Elisabetta Gnone, la Maite Gaztañaga, de tercer. Tots sabem que les bruixes i les fades mai s’han avingut, ja ho diu una poetessa catalana. Però… en aquest llibre descobriràs que tot es pot veure des d’un altre punt de vista.

I per últim, la Raquel Cabrera ens recomana un llibre escrit per Ken Follet: La caída de los gigantes, una novel·la que narra la vida de diferent famílies, de diferent indrets, durant la Primera Guerra Mundial (1914-1918) i la Revolució Russa (1917).

Ara bé, com diu l’Angela López, és molt difícil només escollir-ne un… Per tu també és una decisió difícil?

Comentaris tancats.