ACTUALITAT, Actualitat de l'Institut

Comparses 2019 al Institut Montgròs

Aquest any 2019 es tornen a celebrar les comparses al Montgròs

Rúbrica:

Aquest any 2019, com a tradició de l’Institut Montgròs, per Carnaval hem celebrat de nou un concurs per veure quines eren les millors comparses. Com a tradició també, per qualificar, el jurat ha utilitzat una rúbrica on, per curs, han valorat cada ítem d’aquesta.


Les classificacions per puntuar es feien de la següent manera:

Dos grups

  • 1r, 2n i 3r
  • 4t A, 4t B, 4t C i 2n de batxillerat

Començant amb un ball de les noies de 4rt, com a mostra de la seva assignatura optativa, cada curs des dels més petits (1r ESO) fins als més veterans (2n batxillerat) van sortir per mostrar el seus balls i disfresses.

1r d’ESO

Ens va sorprendre amb uns balls i disfresses, en petits grups, representant els diferents països i cultures: Itàlia, Estats Units…

2n d’ESO

Ens van mostrar una vestimenta i un ball molt original sobre els diferents esports i esportistes que hi poden haver. Els felicitem pel seu gran esforç i treball realitzat!

3r d’ESO

Amb la coreografia que ens va mostrar, elaborada per tota la classe (80 alumnes) alhora i amb les seves fantasioses disfresses de qualsevol personatge literari, es va guanyar al jurat quedant en primera posició al concurs.

En el segon grup, van particpar 4rt A, 4rt B, 4rt C i 2n de Batxillerat.

4rt A

Ens va sorprendre amb un ball i unes disfresses representant com si fossin totes les noies Barbies i els nois Kens.

4rt C

Van fer un ball amb l’intenció de representar el que significa “sortir de l’armari”, la Revolució Sexual. Ens va semblar una idea molt interessant. Animem a totes aquestes persones, que pateixen per aquest motiu, a que trenquin aquesta porta invisible i que mostrin els seus sentiments al món, si és això el que ells estimen.

4rt B

Ens van recitar una oració en nom dels estudiants per l’Institut i els professors. Per la seva originalitat i imaginació, a l’hora de crear el ball i les oracions, van ser els guanyadors del segon grup.

2n de Batxillerat

Ens va mostrar un ball-representació del què passa ara per culpa de les xarxes socials, és a dir, que no prestem atenció al que importa de veritat, com per exemple la gent que necessita de veritat la nostra ajuda, no per viure, sinó per sobreviure.

Valorem molt els esforços de tots els cursos per a què es poguessin realitzar un any més aquestes comparses tan boniques que a molts ens encanten.

Fins l’any que ve, carnaval.

Rocío Fernández

Comentaris tancats.