ACTUALITAT, Actualitat de l'Institut, ESCOLA

Voluntaris de Vicente Ferrer

Els alumnes de 3r estan fent la setmana de servei comunitari. Durant aquesta setmana rebran assessorament de diferents ONG’s de Ribes, com Justa Trama, Vicente Ferrer… després hauran de pensar com ajudar a l’ONG que han escollit ajudar.

Els que ajuden a l’Índia hauran de pensar que poden fer, ja sigui vendre objectes i recaptar diners, anar a visitar als avis i aconseguir diners, tota idea creativa és benvinguda. Un cop ja tinguin el que volen fer han de donar la nota i el dia que ho faran.

El divendres es faran les presentacions dels treballs realitzats, on cada grup presentarà el que ha fet per ajudar.

Estan participant amb la fundació Vicente Ferrer, que treballa per a fer escoles i pous a l’Índia, i per alliberar les dones i que es puguin expressar lliurement.

Els alumnes que ajuden a l’Índia estan molt emocionats amb la idea de poder ajudar i fer activitats per contribuir a la societat. Abans de començar amb aquest treball han hagut de fer activitats sobre els objectius del mil·lenni de l’ONU per al 2030.

Són objectius que estan proposats amb l’idea de millorar el món, podem trobar desde el fi de la pobresa fins a l’actuació contra el canvi climàtic.

Nu Lozano.

Comentaris tancats.