ACTUALITAT, Actualitat de l'Institut, ENTREVISTES, ESCOLA

Romeo and Juliet a l’Ins Montgròs

Ja vam anunciar que el 6 de març s’estrenaria la gran obra de Romeo i Julieta a l’Institut Montgròs. Doncs avui us portem l’article de la cloenda d’aquest acte.

COMENÇA LA FUNCIÓ!

Aquí deixo algunes de les disfresses que es van presentar:

I per últim, deixo unes entrevistes que vaig fer a una alumna i a una de les mares que va presenciar l’acte:

Entrevista a una alumna:

Bon dia! No t’importarà que et faci una entrevista, veritat? -Al contrari! –D’acord, moltes gràcies. A veure, com has vist el tema de les ganes? Has vist gent amb elles o al contrari…? No sé, explica’m. – Jo he vist que sí, que tothom estava molt atent i que els que ho estaven fent doncs que hi posaven ganes. A veure, alguns més que d’altres, òbviament, però es veia que generalment volien fer-ho i que s’ho estaven passant bé. A part de la gent que ho estava mirant, jo crec que estava super bé, atenta al que passava i al que passaria.

I tema pronunciació? Com ho has vist? – A veure, està clar que depèn de la persona i les seves capacitats. O sigui, hi havia gent que en sabia més (que es notava), i gent que en sabia menys. Però creus que hi havia un nivell variat o…? – Sí, sí. Jo crec que estava bastant variat, però tampoc estava tan malament la veritat, s’entenia tot.

-Doncs moltes gràcies! Ens ha servit de molt! -De res home.

Entrevista a mare (públic, audiència):

-Bon dia! Em fas un favor i em deixes que et faci una entrevista? -I tant! Encantada. -Què t’ha semblat la organització? -Bé, molt bé. Em sembla a més a més les versions que els hi doneu en aquests clàssics de la literatura afavoreixen molt això, la diversió al posar-los en l’actualitat.

Està molt ben pensat, els canvis d’escenaris mitjançant els murals són espectaculars, els dels vestuaris adequant-vos al que teniu a casa és molt, molt… Està molt aconseguit, molt bé

-I l’aspecte de l’anglès? Enfocant-nos en la pronunciació? -Bé, l’escola pública ja sabem quin nivell d’anglès té, igualment crec que tots feu l’esforç, tots poseu tot el que podeu de la vostra part i és molt bonic escoltar-vos i saber tot el que treballeu.

-Potser no té molt a veure, però hi has vist ganes de fer-ho o era el contrari? -No, no, he vist molta imaginació, moltes ganes de no repetir el mateix dins el mateix guió. Us he vist molt creatius a tots.

-Doncs, moltes gràcies i bon matí! -Igualment!

Comentaris tancats.