Llibres, OPINIÓ

“Todas las hadas del reino”

Una fantàstica novel·la per l’autora Laura Gallego

Laura Gallego García, l’escriptora espanyola nascuda a València en el 1977, ens ha sorprès sempre amb les seves magnífiques, màgiques i aventureres històries que tant ens agraden.

El 2015, Laura va escriure el fabulós llibre anomenat Totes les fades del regne. En ell ens explica la gran aventura de Simó, un jove mosso de quadra bojament enamorat de la princesa del regne de Vestur, Asteria, i que estaria disposat a donar la seva vida per ella si fes falta.

La història s’enfoca en el jove Simon i la seva inesperada fada protectora, Camèlia. El mosso s’embarca en perilloses gestes en mostra de valentia per tal de conquerir el cor de la seva estimada Asteria.

Serà difícil ja que haurà d’aprendre a defensar-se i a manejar l’espasa per enfrontar-se als que volen interposar-se en el seu camí. Però, per sort, compta amb l’ajuda de Camèlia, que podrà facilitar-li algunes missions.

Segons en quines situacions el podrà ajudar, però mai podrà fer que la seva majestat, la princesa, s’enamori d’ell. L’ajuda de Camèlia i el sacrifici de Simó serà en va? Això haurem de descobrir-ho.

Per què recomanem aquest llibre?

Laura Gallego és una gran escriptora i novel·lista juvenil espanyola.
Aquesta història des del nostre punt de vista no és menys inferior que uns dels seus grans èxits com Memòries d’Idhun.

El llibre és de fantasia i aventures i mostra com l’amor que sent l’adolescent Simón per Asteria pot ser fort, sincer, romàntic, real i alhora letal.

L’autora té una manera tan brutal de narrar els fets, d’usar les paraules adequades en cada moment i de combinar narració amb diàleg perfectament, que t’enganxes.

A més, els fets de la història comencen sent simples, però a mesura que avances, i a partir de la meitat del llibre aproximadament, tot es complica i s’entrellaça. Els personatges que creies que eren d’una manera canvien al llarg de la història. Els seus personatges t’enamoraran igual que cada pàgina d’aquest llibre

Comentaris tancats.