ACTUALITAT, Llibres, OPINIÓ, Pel·lícules / Series

Memòries d’idhún arriba a Netflix

Els tres sols, les tres llunes, i la trilogia de Laura Gallego arriba en forma d’adaptació d’animació anime a les pantalles de Netflix.

La trilogia ha estat traduïda a més de 12 idiomes, pel que gent d’arreu del món estarà esperant veure aquesta nova sèrie.

Aquesta sèrie està sent dirigida per Maite Ruiz de Austri, produïda per Zeppelin TV, coproduïda per Pilar Blasco, i escrita per la autora de la trilogia i Andrés Carrión.

Pilar Blasco, coproductora de la serie explica per a la pàgina Cinemanía: “Yo diría que cumple varios hitos: es la primera serie de anime española que produce Netflix. Es la primera serie de anime dirigida, producida y escrita por una mujer, en un género que es fundamentalmente masculino”.

“Estoy muy implicada en esta primera fase del proyecto, sobre todo en los guiones, de los que soy coautora, para que la adaptación sea lo más fiel posible al libro, teniendo en cuenta que es un medio muy diferente.” – Comenta Laura Gallego, al anunciar el seu nou projecte a la seva pròpia pàgina web: https://www.lauragallego.com/

Podrem gaudir de la primera temporada de la sèrie, basada en la primera part de Memòries d’Idhún I: La Resistència, a Netflix a partir del 2020.

No t’ho perdis!

No coneixes la trilogía Memòries d’Idhún? Doncs consulteu l’article creat per la Lola Iracheta, redactora del Ins Montgros Report, en el que parla de Memòries d’idhun i la Resistència.

I per més informació, consulteu l’article a cinemania.

Comentaris tancats.