ACTUALITAT, Actualitat de l'Institut, ESCOLA

Aprenem anglès amb màgia

Fa unes setmanes, els alumnes de 2n d’ESO van aprendre nou vocabulari d’anglès amb classes de màgia a càrrec de l’Eva, la Dama Inquieta.

En dues ocasions, l’Eva, que és una maga professional reconeguda a nivell internacional, va venir a les nostres classes per mostrar-nos un parell de trucs de màgia.

En un principi, ens feia creure que el truc era molt fàcil de fer, però cada vegada ho complicava una mica més amb l’ajuda d’alumnes voluntaris. Per exemple, ella feia un nus al dit polze de la seva mà i el desfeia com si res a la vista de tothom.

Ara bé, quan un de nosaltres li premia el dit, ho resolia igual, sense cap mena de problema. Era aquí quan tothom quedava bocabadat i sorprès: era increïble. Com ho havia fet?

L’Eva explicant un truc de màgia. Havíem d’esbrinar en quin sobre hi havia un bitllet de 10 euros. (Fotografia: Laura Jacas)

Alguns consells que ens va donar per fer un bon truc de màgia van ser:

  • Has de practicar molt el truc abans de fer-lo al públic perquè si no pot ser que l’espectador esbrini quina estratègia utilitzes per fer l’enganyifa.
  • És molt important distreure la persona a qui li fas el truc. Podem fer-li preguntes, dir-li el seu nom, comprovar que ha entès les instruccions… Es tracta d’embolicar la troca per tal que tu, com a mag, puguis fer el truc tranquil·lament.

Per què va venir l’Eva, exactament? Només va venir per ensenyar-nos trucs de màgia? No! Vam aprendre molt vocabulari en anglès perquè les explicacions que ens va fer eren totes en aquest idioma.

Algunes de les paraules i expressions que vam aprendre són:

  • Knot que vol dir “nus”
  • Audience que vol dir “audiència, públic”
  • Check que vol dir “comprovar”
  • Trick que vol dir “truc de màgia”
  • Loop que vol dir “infinit”
La Naia i en Kimi practiquen el truc que ens ha ensenyat l’Eva. (Fotografia: Laura Jacas)

La classe de màgia ha sigut molt divertida! L’Eva és una gran professional i ens ha ensenyat diferents trucs que, després, ens fèiem als altres companys i companyes del curs.

Mariana Velásquez


Comentaris tancats.