OPINIÓ

“Ralph Rompe Internet”, una pel·lícula per veure en família

Una pel·lícula de Disney per veure tots plegats a casa

El mitjà de comunicació i entreteniment més gran del món, Disney, fundada per Walt Disney al 1923, sempre ens ha meravellat amb les seves pel·lícules desde els seus començaments a l’any 1930 amb la seva primera gran producció de Blancaneus i els set nans, i després totes les altres pel·lícules que van arribar després.

A finals de l’any passat, Disney va voler treure l’última producció del seu 95è aniversari amb una seqüela de la pel·lícula Rompe Ralph que va ser una gran producció l’any 2012 i que va agradar a un munt de nens/es i famílies.

La nova pel·lícula de Disney amb col·laboració de Pixar és diu Ralph Rompe Internet, és va estrenar el 5 de desembre sent una de les pel·lícules més taquilleres d’Espanya actualment.

Al film es pot veure de nou a l’extrovertida, dolça i divertida Vanellope Von Schweetz, del joc Sugar Rush, amb el seu gran millor amic Ralph, del joc Repara-Fèlix Junior.

Els dos amics s’embarquen en una aventura dins d’internet, ja que van en busca d’un element fonamental per salvar el joc de la Vanellope i aquest només es troba a internet. Allà coneixeran a moltes persones i faran nous amics i alguns influiran més que d’altres.

Per què la recomanem?

Aquesta pel·lícula és perfecte per veure-la en família, és molt entretinguda i durant tota la peli surten moments molt divertits que fan passar una bona estona i la capacitat que han tingut per ajuntar la peli amb protagonistes d’altres pel·lícules fa que vulguis tornar a veure-la més vegades.

La producció arriba al cor des dels més petits fins als més grans a través d’uns protagonistes —i secundaris— encantadors, als que és impossible no adorar de forma pràcticament instantània a cadascun d’ells.

Ara us deixem l’enllaç on podreu veure el tràiler de la pel·lícula:

Esperem que us agradi!!

Rocio Fernández

Comentaris tancats.