OPINIÓ

Realment les dones ens estem comportant adequadament?

Aquest text va dedicat a totes les dones que hi ha al món.

Durant el pas dels anys hem estat sempre unides ajudant-nos en tot i continuem lluitant per fer un món igual. I estic molt orgullosa de poder dir que sóc dona i d’ensenyar tots els èxits que hem obtingut.

Ara bé, hi ha una cosa que no em fa estar orgullosa de nosaltres. És una cosa que detesto veure i malauradament presencio tots els dies: l’odi que hi ha entre nosaltres. A més a més, els gelos que tenim de qualsevol dona.

Sóc incapaç d’entendre com ens critiquem perquè una dona és exitosa, perquè s’ha equivocat, perquè té alguna cosa que una altra no té, sóc incapaç d’entendre com és que en els moments dolents o bons no som capaces de complementar-nos.

És molt contradictori dir que ets feminista i que estàs molt ficada amb el suport a les dones i després anar criticant a qualsevol noia, dona, àvia, nena…perquè tan sols ha comès un error, per ser diferent a tu, perquè ha obtingut alguna cosa que potser tu no tens.

Una dona dona suport sempre a una altra dona, tant en moments durs com bons. Estic farta de veure com una noia critica a una altra sense saber fets d’ella, sense conèixer-la, sense preocupar-se pels seus sentiments, sobretot sense fer-li costat. Com pot ser que per unes coses ens unim i per altres ens critiquem sense pietat.

Les dones hem creat una mena d’odi entre nosaltres, el qual és insuportable i fastigós. Reconec haver realitzat un d’aquests actes però em vaig adonar que no estava fent cap bé, ni per mi, ni per ningú, perquè com he dit abans, he comès un error i tinc el dret de ser perdonada.

Aleshores la meva pregunta és, per què no som capaces de deixar totes aquestes crítiques enrere i començar a donar-nos suport? Seria tan difícil no criticar-nos?

Un comentari

  1. M’encata el text i penso que es molt cert.😊